Even voorstellen

Gezichtsbehandelingen

Mijn naam is Saskia van Bijnen. Wat mij drijft is een passie voor het vak, de natuur en alles wat met biologische producten te maken heeft.

Ik ben geboren in 1973, woon samen en heb twee kinderen. In 1996 heb ik mijn diploma voor schoonheidsspecialiste behaald en sinds die tijd heb ik allerlei verschillende activiteiten ondernomen, zowel in Nederland als in het buitenland. Terug in Nederland heb ik enkele jaren bij een Iraanse schoonheidssalon / kapsalon gewerkt en hier ook ervaring opgedaan in het epileren met een touwtje. In 2010 werd het tijd voor een hele nieuwe uitdaging en ben ik Kimya Asili Beauty & Wellness gestart. Mijn liefde voor de natuur en Afrika lopen als een rode draad door alles heen, zowel in de naam en uitstraling van de salon als in de biologische producten waar ik voor gekozen heb. Ik heet graag iedereen welkom, man of vrouw, jong of oud, voor iedereen is er een geschikte behandeling met persoonlijke aandacht en advies. Heb je bijvoorbeeld acne en wil je graag een doeltreffende behandeling, dan kan ik je daarmee helpen. Of ben je misschien zwanger en toe aan een momentje voor jezelf, kom dan eens genieten van een ontspannende zwangerschapsmassage.

Ik heb naast mijn diploma schoonheidsverzorging ook een basis- en vervolgopleiding dermatologie voor schoonheidsspecialisten gevolgd en ben gespecialiseerd in suikerontharing.

Momenteel ben ik bezig met een opleiding voor Orthomoleculair schoonheidsspecialist. Dit houdt in dat je als schoonheidsspecialist leert te kijken naar de werking van het lichaam en de invloed die voeding heeft op de huid en adviezen kan geven die helpen ondersteunen bij verbetering van de huid.

Ik hoop je snel te mogen begroeten in de salon!

Groetjes Saskia