Producten

Biologisch en effectief

De keuze voor mijn producten is een zeer bewuste keuze geweest. Na enig zoekwerk kwam ik uit bij Esse Organic Skincare en daarin heb ik precies gevonden wat ik zocht. Namelijk een biologische en hoog kwalitatieve productlijn die voor iedereen toegankelijk is.

Voor alle behandelingen die in de salon gegeven worden, gebruiken we de producten van Esse. Om het resultaat thuis door te kunnen zetten, kunt u de producten ook kopen. Daarnaast hebben wij voor de verkoop Africa Organics en Jozi Organic in het assortiment. Met deze drie biologische lijnen kunnen we een totaalpakket aanbieden voor gezicht, lichaam en haar. Hierdoor kunt u zich van top tot teen verzorgen met (h)eerlijke producten die goed zijn voor uzelf en voor het milieu.

Esse

Esse Organic Skincare

Esse Organic Skincare is een biologische en hoogwaardige productlijn uit Zuid Afrika, gericht op huidverzorging en huidverbetering. Uniek is het feit dat Esse in haar producten pre- en probiotica heeft toegevoegd om de huid nog beter te kunnen verzorgen, verbeteren en veroudering nog meer tegen te gaan.

Toon meer...
SalonnePro

SalonnePro

De organics serie van SalonnePro is een heerlijke biologische lijn ontwikkeld in Nederland. De producten zitten boordevol fruitextracten, biologische oliën en pure werkstoffen, zoals honing en aloë vera. Perfect op maat gemaakt en afgestemd op de behoeften van de huid.

Toon meer...
ZAO Make-up

ZAO Make-up

Ontdek de biologische make-up van Zao in onze salon! De produkten zijn natuurlijk, duurzaam en stijlvol in een originele bamboe verpakking. Door het gebruik van deze bamboe vermindert Zao niet alleen zijn ecologische voetprint, maar zorgt zelfs voor een negatieve CO2 voetprint! Dankzij het eenvoudige en inventieve systeem zijn de meeste producten van Zao navulbaar.

Toon meer...